Meubels en woonaccessoires op maat

Bijna alle meubels en woonaccessoires die je in onze webshop vindt kunnen we voor je op maat maken in onze meubelmakerij.

Ook als je ergens anders een mooi meubel of leuke woonaccessoire hebt gezien, maar het net niet helemaal is wat je zoekt, dan kunnen wij het voor je op maat maken. Wil je een meubel of woonaccessoire liever wat kleiner of juist groter? Of misschien in een andere kleur of houtsoort? Geen probleem, we maken graag het meubel of woonaccessoire zoals jij dat wenst. Ook als je zelf een eigen ontwerp hebt maken we dit graag voor je. 

 

Waarom kiezen voor Leefhuus voor een meubel op maat? 

  • Wij kunnen alles op maat maken. Tuinmeubelen, tafels, bedden, kasten, banken en nog veel meer;
  • Keuze uit diverse houtsoorten (douglas, eiken, iepen, vuren, steigerhout en meer);
  • Lever een eigen ontwerp aan of laat ons op basis van jouw wensen en eisen een ontwerp voor je maken;
  • Naar wens werken we het meubel af zodat deze goed beschermd is en je er lang plezier van hebt;
  • Je kunt het meubel ophalen of laten bezorgen.

Stuur een e-mail als je een product op maat wenst naar [email protected] en geef aan wat je wensen zijn. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Wij bieden ook de mogelijkheid om meubels en woonaccessoires te personaliseren. Bijvoorbeeld met een persoonlijke tekst of een belangrijke datum. Je kunt kiezen uit drie personaliseermethodes. Namelijk pyrografie, vinyl en frezen. 

Vinyl

Vinyl is een hoogwaardige sticker die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Met een speciale printer kunnen wij teksten en afbeeldingen uitsnijden en overzetten op bijvoorbeeld hout. Het voordeel van vinyl is dat het in verschillende kleuren te verkrijgen is.

 Vinyl op hout

 

Pyrografie

Pyrografie is brandschilderen. Met een hete pen wordt er op het hout getekend. Dit laat een donkere bruin/zwarte afdruk achter.

Frezen

Met frezen worden teksten, cijfers of afbeeldingen in het hout gegrift. Eventueel kunnen de letters ingekleurd worden met verf, waardoor het extra opvalt.