Verzenden & retourneren

Gratis afhalen

Het is altijd mogelijk om je bestelling gratis te komen afhalen in onze meubelmakerij. Onze meubelmakerij zit aan de Hoenderloseweg 133 - 7339 GE in Ugchelen (naast Apeldoorn) en is heel goed te bereiken vanaf de A50 en de A1. Bestellingen kunnen worden afgehaald op dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur. Andere ophaalmomenten in overleg. 

Je kunt voor de optie gratis afhalen kiezen bij het afrekenen van je bestelling.

 

Verzenden


Bestel en betaal je op werkdagen vóór 16.00 en is het product op voorraad, dan zorgen wij ervoor dat jouw bestelling binnen twee werkdagen naar je wordt toegezonden.

Voor reguliere pakket verzendingen brengen wij €5.95 verzendkosten voor verzending binnen Nederland in rekening. Voor België is dit € 22,50 tenzij anders vermeld. 

Voor (tuin)meubels hanteren wij meubeltransport kosten. In Nederland (m.u.v. waddeneilanden) bedraagt dit € 120,- (waddeneilanden en andere landen op aanvraag). Als er meubeltransport kosten van toepassing zijn, staat dit beschreven bij het product. Een bezorg afspraak wordt in overleg gemaakt.

 

Hergebruik verpakkingsmateriaal


Duurzaamheid is voor ons belangrijk. Ook bij het verzenden. Wij hergebruiken daarom verpakkingsmateriaal om onze houten meubels en woonaccessoires te versturen. Het is niet zo fancy, maar wel duurzaam! 

 

Ruilen & Retourneren


Je kunt jouw bestelde producten binnen 14 dagen naar ons terugzenden. Wil je een product terugsturen? Volg dan het stappenplan wat voor jou van toepassing is. Producten die speciaal voor jou op maat gemaakt zijn of gepersonaliseerd zijn, kunnen niet geruild worden. Je leest er meer over in onze algemene voorwaarden.

Stappenplan retourneren – met account.


Log in op jouw account op www.leefhuus.nl.

Ga naar 'Mijn bestellingen' en klik bij de bestelling die je wilt retourneren op 'Bekijken'. Meld de retouraanvraag aan door onderaan de pagina te klikken op de knop 'Artikelen retourneren'.

Vul vervolgens van de producten die je wil retourneren het aantal stuks in, de retour reden, retouractie en eventuele reactie in en klik op verstuur.

Wij beoordelen jouw verzoek. Wij streven er naar om dit zo snel mogelijk te doen, in de meeste gevallen ontvang je binnen enkele uren per e-mail bericht(en) over de status van jouw aanvraag. Je kunt deze status ook bekijken in jouw account.

Als jouw retouraanvraag wordt goedgekeurd, zie je de status 'In behandeling'. Je ontvangt van ons een e-mail waarin staat beschreven hoe je het artikel naar ons kunt opsturen.

Na ontvangst en verwerking van jouw retournering wordt de status aangepast naar 'Artikelen gecrediteerd'. In dit geval is het het bedrag op jouw rekening teruggestort.

Stappenplan retourneren – zonder account.


In het geval dat je geen Leefhuus account hebt kun je retourneren via ons herroepingsformulier. Let op: dit is alleen mogelijk als jouw retourzending aan de ''voorwaarden retourneren'' voldoet.

Download het herroepingsformulier.

Print het formulier uit en vul deze volledig in zodat wij jouw retouraanvraag zo spoedig mogelijk kunnen verwerken. Plaats het ingevulde formulier samen met het/de artikel(en) die je retourneert in een stevige doos. De retourzending kan naar dit adres verstuurd worden: Leefhuus, Hoenderloseweg 133, 7339 GE Ugchelen.

Zorg ervoor dat je eigen adres niet zichtbaar is op de doos en dat je de retourzending voldoende frankeert. Je kunt de zending naar ons terugsturen door deze in de brievenbus langs de weg te doen.

In het geval dat de artikelen te groot zijn voor brievenbuspost dien je de zending via pakketpost te retourneren. 

De koper draagt het risico van de retourzending in het geval deze zoek raakt. De volgende voorwaarden zijn van toepassing: Je retourneert de producten binnen de zichttermijn van 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van jouw artikel.

Het artikel bevindt zich voor zover redelijkerwijs mogelijk in originele staat.