Over Ons

De naam 'Leefhuus' 

Het Leefhuus/Houthuus is gevestigd in Ugchelen. Een dorp naast Apeldoorn, midden in het Veluwse groen. ’Huus’ is een Veluws woord dat huis betekent. Leef-huis dus, want een huis is om in te leven! Ontspannen, koken, werken, samen zijn met familie en vrienden, een huis moet multifunctioneel zijn maar ook gezellig en sfeervol. Het Leefhuus draagt hier graag zijn steentje aan bij door middel van mooie woonaccessoires en meubels die je bij ons kunt bestellen, maatwerk, interieuradvies en nog veel meer.

 

Meubelmakerij Apeldoorn

 

Over de meubelmaker

De producten van het Leefhuus worden gemaakt in eigen meubelmakerij door Wim Hartgers:

Mijn wens was om ooit mijn eigen meubelmakerij te beginnen en die wens is nu realiteit geworden. Na jaren op kantoor te hebben gewerkt, ben ik in 2013 mijn eigen meubelmakerij gestart.

Mijn enthousiasme voor hout gaat ver terug in de tijd. Als kleine jongen liep ik al met de figuurzaag door het huis en probeerde ik van hout mooie dingen te maken.

Met het Leefhuus kan ik mij nu volledig op die passie richten en maak ik met veel plezier mooie meubels voor mijn klanten. 

Wil jij ook een meubel op maat? Dat geheel aan eigen wensen voldoet en waar je vele jaren van kunt genieten?  Neem dan gerust contact op of kom langs in de onze meubelmakerij. Ik adviseer je graag vrijblijvend over de mogelijkheden. 

 

Meubelmaker Apeldoorn