Je tuin of balkon lenteproof

Je tuin of balkon lenteproof

Zondag 8 maart, de eerste lente dag van het jaar is een feit! Het zonnetje schijnt en zorgt voor aangename temperaturen. Met dit prachtige weer komen ook de lente kriebels los en dus rijden we met z'n allen richting tuincentrum met als doel de tuin of het balkon lenteproof te maken. Want ook een terras of een balkon wil je gezellig inrichten. Mooie meubels, leuke accessoires en vrolijke planten maken het één geheel waar je lekker kunt zitten, ontspannen, genieten van een goed boek en de benen bij kunt kleuren.
 

Hoe maak je nou van je tuin of balkon een fijne plek? Het handigste is om met de basis te beginnen. Wat wil je met dat stukje tuin of je balkon? Wil je er vooral lekker zitten en liggen of wil je er ook kunnen eten en natafelen met familie en vrienden? In het eerste geval kies je misschien voor een lekkere lounge (hoek)bank. Als je er voornamelijk wilt eten, dan is een eettafel met mooie stoelen of banken handiger. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar wat de zon gedurende dag doet op jouw terras. Is het handig om een zonnescherm te installeren, een overkapping te maken of kan je het af met een parasol?
 

Als je dat weet en je hebt de juiste meubels gekozen, dan kun je gaan inrichten en aankleden. Leuke kussens maken dat je nog beter zit en je terras er gezellig uit komt te zien. Een mooie lamp of windlicht geven sfeer als de zon is onder gegaan en planten en bloemen maken het af. Daarnaast zijn er steeds meer producten te vinden die we binnen al gebruiken, maar nu ook voor buiten te verkrijgen zijn. Denk aan een schilderij of een vloerkleed. Wil je inspiratie op doen? Kijk eens op sites zoals welke.nl en pinterest.com. Hier vind je de leukste ideeën en voldoende inspiratie om zelf mee aan de slag te gaan.
 

In onze webshop vind je nu ook de eerste tuinmeubelen en planten bakken. Het assortiment zal gedurende de komende tijd nog verder uitgebreid worden. Daarnaast is het natuurlijk ook met buitenmeubelen mogelijk om iets op maat te laten maken in onze eigen meubelmakerij. Mail gerust naar [email protected] voor meer informatie.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.