Tekst op hout: een uniek cadeau

Tekst op hout: een uniek cadeau

Een geboorte, een huwelijk, een jubileum. Allemaal belangrijke gebeurtenissen die in het leven plaatsvinden. En ieder heeft zo zijn redenen om dat te blijven koesteren. Bij een geboorte, een huwelijk, een jubileum of een verjaardag hoort een mooi cadeau. Een cadeau dat ons altijd zal herinneren aan dat ene moment. Hout past daar goed bij. Het is warm, sfeervol, een natuurproduct en het gaat ook nog eens jaren mee. Maak een meubel, woonaccessoire of houten plank persoonlijk met een tekst, een datum of beide en je hebt een uniek en origineel cadeau. 

Wat dacht je bijvoorbeeld van een houten kinderstoel met daarop de naam van de kleine eigenaar. Of een houten groeimeter met daarop de naam en geboortedatum van het kind. Dat is een mooi en persoonlijk cadeau. Een product van hout is op zichzelf al uniek, tenslotte is geen enkel product hetzelfde. Maar met een mooie tekst er op maak je het nog net even wat unieker. 



Voor een huwelijk kun je bijvoorbeeld een mooi houten hart voorzien van de namen van de bruid en bruidegom met daarbij de datum. Of voor de verjaardag van een vriend of vriendin een leuke hapjesplank met daarop zijn of haar favoriete quote. Of wat dacht je van een mooie houten tuinbank voor je ouders met daarop de namen van alle kinderen. Er is veel mogelijk en bijna alles van hout is te voorzien van een tekst. 






Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.