Lambrisering ouderwets? Al lang niet meer!

Lambrisering ouderwets? Al lang niet meer!

Lambrisering ouderwets? Al lang niet meer. Lambrisering zie je steeds meer terug komen op sites zoals pinterest.com en welke.nl en in de bekende woontijdschriften. Lambrisering heb je in allerlei soorten. Zo is er zelfs al lambrisering behang te koop. Lambrisering is sfeervol en het beschermt de muur tegen beschadigingen. Met lambrisering geef je elke ruimte een hele nieuwe look. 

Bij Leefhuus kun je lambrisering van steigerhout kopen. Deze lambrisering wordt met de hand gemaakt door meubelmakerij Houthuus. We werken nauw samen met deze meubelmakerij en zijn betrokken bij het gehele productieproces. Van ontwerp tot eindproduct. 

Op dit moment vind je in onze webshop twee soorten handgemaakte lambrisering van steigerhout. Rechte steigerhouten planken met een mooie lat als afwerking en steigerhouten lambrisering in de vorm van Amsterdamse huisjes. Dit staat hartstikke leuk in de kinderkamer, maar is ook ideaal om andere ruimtes mee aan te kleden.

Doordat de lambrisering met de hand wordt gemaakt kunnen we ook maatwerk leveren. Dat betekent dat jij aan ons kunt aangeven welk formaat lambrisering je wilt, welk soort hout en welk ontwerp je wenst. Wij maken het dan volledig voor je op maat.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.